Felicia Englund

Stella Elsa Englund
I onsdags så gjorde jag mitt livs såraste och jobbigaste beslut som jag någonsin har gjort i hela mitt liv. Jag har mått piss sen i onsdags men jag gjorde det för hennes skull, hon ska ha det bästa för de är hon värd min lilla pärla. 
Det är nämligen så att Stella har fått ett nytt hem, det är väldigt tomt och ensamt här hemma. Jag har haft stella i lite mer än 2 år och hon har varit med mig VARJE dag, vi har aldrig varit utan varandra.
Hon har fått komma till en familj i Huddinge och även fått en liten chihuahua kille på köpet, hon är lycklig och allt har gått bra och kommer gå bra.
HUUUUR FINA ÄR DOM INTE TILLSAMMANS??
 
Allt detta kommer bli bra, även för mig. Det får ta den tiden det tar. Jag bryter ihop minst 3 gånger om dagen och jag har ej kunnat tagit bort hennes hundskål med mat för då försinner hon helt från mitt hem på något sätt. Jag vet att jag måste göra de men jag kan inte än. 
 
Jag vill tacka alla fina människor som jag har runt omkring mig och som stöttar mig i detta. Jag gör detta för Stellas skull och det kallar jag kärlek!